Andorra la Vella s’incorpora a Viles Florides

Ja són quatre les parròquies d’Andorra que formen part de Viles Florides. Després de la incorporació d’Encamp, Canillo i La Massana, la capital del Principat d’Andorra també s’ha adherit al projecte que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Actualment són 147 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part d’aquest moviment.

Amb motiu de l’adhesió a Viles Florides, la cap de l’àrea de Medi Ambient, Meritxell Saldes, explica que “Andorra la Vella és una parròquia sostenible, que fomenta la qualitat de vida, el passeig a peu i els hàbits saludables, i també engega accions per dissuadir els ciutadans d’utilitzar el cotxe”. D’acord amb aquesta filosofia, Saldes afegeix que l’adhesió a Viles Florides “referma la importància que es dona a l’enjardinament i potenciació dels espais verds”.

Situada a la vall central del riu Valira i envoltada de muntanyes, Andorra la Vella és una ciutat dinàmica i moderna, seu de les principals institucions andorranes. També gaudeix d’una gran riquesa patrimonial, on hi destaca la Casa de la Vall, el pont de la Margineda i tresors de l’art romànic com l’església de Santa Coloma.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending