Arnes ja és Vila Florida

La Terra Alta augmenta la seva presència a Viles Florides amb l’adhesió d’Arnes al projecte que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Arnes se suma a Horta de Sant Joan i es converteix en el segon municipi florit de la Terra Alta. Amb aquesta nova incorporació, ja són 145 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part de Viles Florides.

Amb motiu de l’adhesió al moviment florit, l’alcalde d’Arnes, Joaquim Miralles, apunta que “la nostra principal motivació és l’estima que sentim pel nostre poble” i per això “treballem per millorar la qualitat de vida i el benestar dels veïns”. Per Miralles, aquesta millora “passa per tenir cura i embellir l’espai públic, i per això procurem tenir-ho tot cuidat i bonic preservant algunes de les plantes autòctones, especialment les aromàtiques”.

Situat al bell mig del Parc Natural dels Ports de Tortosa-Beseit, Arnes es troba sobre un petit turó de 508 metres d’altura que domina el riu Algars. El casc antic de la vila va ser declarat Bé d’Interès Cultural per la Generalitat i dos dels principals punts d’interès patrimonial són l’Ajuntament, d’estil renaixentista, i l’església parroquial de Santa Magdalena, d’estil barroc.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending