Bagergue crea “La Ruta dels espais florits”

Bagergue ha creat una ruta per recórrer el poble seguint els diferents corrals, cases i espais florits que ofereix la població. Amb aquesta publicació es vol posar en relleu els punts d’interès turístic que ofereix la població, que el 2016 va obtenir quatre Flors d’Honor en l’edició de la gala Flors d’Honor 2016 de Viles Florides.

La publicació destaca un total de 25 punts d’interés turístic florit d’aquesta localitat de la Val d’Aran. En total editat 4.000 exemplars, que es distribuiran als establiments de Bagergue i als seus punts d’informació. El mapa també anirà insertat en el tríptic que publica l’EMD de Bagergue, i que amb una tirada de 6000 exeplars  es reparteix en hotels, apartaments i oficines d’informació turística de la Val d’Aran.

Aquesta publicació s’ha creat en el marc de les actuacions del projecte Viles Florides amb el que també s’han adornat diferents espais de la  localitat. Cal recordar que el municipi va la fins ara màxima distinció en l’edició Viles Florides 2016 amb quatre Flors d’Honor, juntament amb Olot, Vila-Seca, Mollet i Figueres.

descarregar Ruta dels espais florits de Bagergue

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending