BIOAcció es converteix en nou patrocinador de Viles Florides

Viles Florides compta des d’aquest mes de març amb un nou patrocinador. Es tracta de BIOAcció, empresa experta en plagues i malalties de les plantes. Amb més de 15 anys d’experiència en el sector agrícola, BIOAcció aposta clarament pel control integrat-biològic i per oferir un servei d’alta qualitat als seus clients.

Així doncs, BIOAcció estudia cada cas per prendre la decisió més encertada que permeti resoldre els problemes que puguin sorgir en el control de plagues i malalties de diferents cultius dels àmbits de l’horta, flor, planta ornamental, fruita, vivers i espais verds. En cada cas, doncs, utilitza les solucions més adequades, ja sigui amb productes biològics, fitosanitaris o fauna útil.

Entre els serveis que ofereix hi ha el d’assessoria tècnica especialitzada, analítica del sòl i de l’aigua, control biològic integrat de plagues, quaderns de camp (GIP), venda de productes biològics i formació i ponències.

BIOAcció es converteix en nou patrocinador de Viles Florides, com a reconeixement de la feina feta pel moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending