Cadaqués s’adhereix a Viles Florides

Cadaqués se suma al projecte Viles Florides promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Cadaqués, per a molts considerada la perla de la Costa Brava, es converteix en la sisena Vila Florida de l’Alt Empordà. Se suma, doncs, a Castelló d’Empúries, Figueres, Llançà, Peralada i Roses. Actualment, són 140 els municipis a tot Catalunya i Andorra que formen part d’aquest moviment.

El regidor Urbanisme, Medi Ambient, Obres i Serveis de Cadaqués, Pol Zendrera, explica amb motiu de l’adhesió a Viles Florides que la voluntat és “que les flors formin part de la vida de veïns i visitants”. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament està renovant els espais lliures “amb una aposta clara per la jardineria sostenible, les plantes autòctones i la participació ciutadana”, puntualitza Zendrera.

Situat al bell mig del Parc Natural del Cap de Creus, Cadaqués s’integra en un paisatge que combina la naturalesa més soferta amb un clima d’extrems, una geologia única i milers de murs de pedra seca. La bellesa i singularitat de les cales, l’entorn natural i les característiques cases blanques fan que aquesta vila tan mediterrània sigui considerada la perla de la Costa Brava. 

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending