Castellar del Vallès s’adhereix a Viles Florides

Castellar del Vallès se suma al projecte Viles Florides promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). Amb aquest, ja són 132 municipis a tot Catalunya que formen part d’aquest moviment que distingeix les poblacions que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Castellar es converteix en el quart municipi florit del Vallès Occidental, després de Barberà, Sant Cugat i Santa Perpètua de Mogoda.

Des de l’Ajuntament consideren que formar part del moviment de Viles Florides ajudarà a “posar en valor la riquesa natural i paisatgista del municipi en les diferents zones i espais enjardinats”.

Castellar del Vallès disposa d’una superfície de 113,8 hectàrees d’espais verds, dels quals gairebé un 30 % corresponen a parcs i jardins urbans, entre els quals destaquen els jardins del Palau Tolrà, la plaça de Catalunya i els parcs de Colobrers i de Canyelles. El municipi disposa d’un sistema de telegestió de reg automàtic al 80 % de la seva superfície.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
[formidable id=21]