Castelldefels s’adhereix a Viles Florides

Castelldefels s’ha adherit al projecte Viles Florides promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Actualment ja són 160 els municipis de Catalunya i Andorra que s’han sumat a aquest moviment. Amb l’adhesió de Castelldefels son 7 els municipis del Baix Llobregat que formen part de Viles Florides. També en formen part Abrera, Martorell, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern.

Els parcs de La Granota, la Corredera, la Mediterrània o el nou parc de Marta Mata són alguns dels espais verds més rellevants de la ciutat. A més a més, l’Ajuntament de Castelldefels fomenta les actuacions en favor de la biodiversitat urbana a través dels escocells naturalitzats, la sega diferenciada de prats i herbassars, la plantació d’arbrat o la conservació de l’espai dunar.

Des del consistori es treballa amb la missió de conservar, mantenir i millorar els espais verds del municipi. Així doncs, formar part de Viles Florides era un procés natural. Tots els serveis i actuacions que es planifiquen i desenvolupen des de l’Ajuntament es fonamenten en l’aplicació de criteris de sostenibilitat que tenen com a objectiu optimitzar els recursos naturals, humans i econòmics. D’aquesta manera, es pretén aconseguir un verd urbà més natural i més ben adaptat a l’entorn, agradable per a la ciutadania i que no requereixi un manteniment costós.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending