El carrer dels Canonges de La Seu d’Urgell se suma a Viles Florides

Els veïns i comerciants del carrer dels Canonges de La Seu d’Urgell s’incorporen al moviment Viles Florides. Aquest històric vial és el primer espai florit reconegut de l’Alt Urgell i el cinquè de l’Alt Pirineu i Aran, després de Montellà i Martinet, Rialp, Vilaller i Bagergue que ja en formen part com a municipis florits.

Des del carrer urgellenc van llençar la proposta després de la bona rebuda del concurs d’embelliment amb flors que es va dur a terme durant el 2016. Pels veïns la proposta va néixer com una forma d’atraure turistes i visitants, tal com explica el president dels veïns i comerciants del carrer dels Canonges, Jordi Ansay. Ansay espera que el seu exemple “serveixi com a incentiu per seguir amb aquesta dinàmica que fa que passejar pels carrers sigui un al·licient a tot el conjunt patrimonial arquitectònic i històric”.

Per la seva banda, el responsable de promoció turística de Viles Florides, Roger Parcerisas, celebra la incorporació d’aquest carrer al moviment i desitja que “aquest sigui el primer pas per acabar sumant La Seu d’Urgell com a nou municipi florit”.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending