El Palau d’Anglesola s’adhereix a Viles Florides

El Palau d’Anglesola s’ha sumat a Viles Florides i la comarca del Pla d’Urgell ja està representada al moviment que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Actualment ja són 150 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part d’aquest moviment.

L’alcalde d’El Palau d’Anglesola, Francesc Balcells, amb motiu de l’adhesió a Viles Florides explica que “la gran quantitat d’espais enjardinats i zones verdes que hi ha al Palau d’Anglesola són una mostra de la sensibilitat que té el municipi vers el verd”. Afegeix que passejant pel municipi es poden admirar tot tipus d’arbres i que “tot plegat dibuixa un jardí botànic en un petit municipi ideal per passejar i que espera el visitant”.

Situada enmig d’un paisatge eminentment agrícola i vorejada pel Canal d’Urgell, a la vila d’El Palau d’Anglesola hi destaca el centre, d’origen medieval, i la gran quantitat de zones verdes i arbres de tot tipus:al poble hi viuen 2.200 persones i s’hi compten prop de 1.300 arbres ornamentals i més de 2.350 plantes arbustives.

 

 

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending