El Perelló ja és Vila Florida

Les Terres de l’Ebre augmenten la seva representació al moviment de Viles Florides. El Perelló ha estat el primer poble de la comarca del Baix Ebre en adherir-se al projecte que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Actualment són 141 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part d’aquest moviment.

Amb motiu de l’adhesió a Viles Florides, el regidor de Promoció Econòmica i Turisme d’El Perelló, Rubén Cano, explica que entrar a formar part d’aquest moviment “és una manera d’auto exigir-nos millorar les zones verdes que ja tenim i d’afegir-ne de noves per poder millorar la imatge del municipi”.

Situat al Delta de l’Ebre, El Perelló té una extensió de gairebé 101km2 i disposa de 4km de costa, on hi ha des de penya-segats fins a platges de pedreta i petites cales de sorra. Des de l’Ermita i el seu mirador es pot gaudir d’una vista immillorable del Delta

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending