El Poble Espanyol de Barcelona, nou racó florit

L’emblemàtic Poble Espanyol de Barcelona s’uneix al projecte Viles Florides i és reconegut a coma Racó Florit des d’aquest mes de setembre.
Es tracta d’un dels majors atractius de la ciutat pel conjunt únic que ofereix art contemporani,arquitectura, artesania i gastronomia en un mateix entorn. Situat en una de les zones més emblemàtiques de Barcelona i a pocs metres de les Fonts de Montjuïc, el recinte està integrat per 117 edificis a escala real, que componen un veritable poble ibèric
amb els seus carrers, cases, places, teatre, escola, restaurants i tallers artesans.
L’any passat al Poble Espanyol va organitzar De flor en flor, el primer festival de plantes i jardins de Barcelona. El festival té la voluntat d’apropar el sector de les flors, la botànica i la jardineria a tots els públics i convertir-se en punt de trobada del sector. De flor en flor el conformen diversos espais de decoració floral i amb plantes, xerrades i tallers per a tots els públics. Des del Poble Espanyol es vol que aquesta sigui una proposta de tot el sector i amb més de 10.000 visitants s’espera consolidar-ho en una segona edició.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending