El Port de la Selva se suma a Viles Florides

Ja són vuit els municipis de l’Alt Empordà que formen part de Viles Florides. Després de Cadaqués, Castelló d’Empúries, Figueres, Llançà, Peralada, Roses i Vilanant, El Port de la Selva també ha volgut adherir-se al projecte promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Actualment són 146 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part d’aquest moviment.

La regidora d’Àrees d’Entorn, Serveis, Via Pública i Platges, Natàlia Paltré, recorda que El Port de la Selva es troba situat en un entorn natural privilegiat i únic com és el Parc Natural del Cap de Creus i que, a més, l’Ajuntament “està embellint encara més el nucli urbà adequant els espais enjardinats existents i creant nous centres d’interès amb planta de flor, prioritzant el criteri de sostenibilitat”.

Amb un miler d’habitants, el Port de la Selva continua sent un poble tranquil, mantenint l’estructura tradicional dels ports pesquers malgrat arribar a multiplicar per 10 la seva població durant els mesos d’estiu. El Monestir de Sant Pere de Rodes és el principal atractiu patrimonial del Port de la Selva, però al municipi també hi ha altres joies com el pont vell o l’església de Santa Maria de les Neus.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending