Els escolars d’Olot participen del projecte Viles Florides

350 alumnes de primària de 7 centres educatius d’Olot aprenen els valors i la filosofia del projecte Viles Florides i s’impliquen en la millora de la ciutat. És la 2a edició d’una iniciativa que coincideix amb els preparatius de l’Emprimavera’t, l’activitat organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot per al cap de setmana del Primer de Maig i que presenta com a novetat 13 muntatges florals a diferents espais del centre de la ciutat.

Per segon any consecutiu, el moviment Viles Florides arriba a les escoles de la ciutat. 350 alumnes, 100 més que l’any passat, participen d’aquestes sessions que organitza l’Ajuntament d’Olot, amb el suport de Viles Florides, amb l’objectiu d’implicar-los en la millora i el manteniment dels espais verds i enjardinats de la ciutat. El regidor de Serveis Urbans i Espai Públic, Josep Gelis, ha explicat que “estem molt contents de la resposta que està tenint aquesta iniciativa que pretén fomentar el respecte per l’entorn natural i el medi ambient i incentivar el fet de tenir espais enjardinats a l’escola o al seu voltant amb flors i plantes”.

L’oferta de recursos educatius de l’Institut Municipal d’Educació d’Olot inclou l’activitat que aquests dies s’ha portat a terme a 7 centres educatius d’Olot (2 més que l’any passat): l’Escola del Pla de Dalt, l’Escola Pia, l’Escola Petit Plançó, l’Escola Malagrida, l’Escola de Sant Roc, l’Escola Bisaroques i el Cor de Maria. Es dirigeix als alumnes de primària d’Olot i comença amb una xerrada sobre el moviment Viles Florides a càrrec de Roger Parcerisas, responsable de promoció de Viles Florides, i continua amb l’elaboració d’un parterre floral amb diverses tipologies de planta (arbust, planta vivaç i flor de temporada). Els alumnes escullen la planta i la distribueixen mentre que els jardiners de la Fundació La Fageda són els encarregats d’executar els treballs.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending