Esterri d’Àneu s’adhereix a Viles Florides

Esterri d’Àneu se suma al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Amb aquest, el moviment florit suma 136 municipis catalans i 1 parròquia andorrana. Esterri d’Àneu se suma a Rialp i es converteix en el segon municipi florit del Pallars Sobirà.

Amb motiu de l’adhesió a Viles Florides, la regidora de Turisme d’Esterri d’Àneu, Emma Cantos, explica que “tots junts podem anar millorant i transformant diferents zones del poble en racons únics”.

L’Ajuntament d’Esterri aposta per un model de poble agradable, atractiu i sostenible i per això impulsa noves iniciatives com la Fira de la Flor, on busca implicar tothom per tenir un poble encara més florit. En l’aspecte mediambiental, Esterri està duent a terme millores en el sistema de regadiu i de subministrament de l’aigua i també treballa en nous projectes per ampliar les zones enjardinades del poble.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending