Guimerà s’adhereix a Viles Florides

Guimerà s’ha incorporat al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Guimerà se suma a Maldà, Rocallaura i Vallbona de les Monges i es converteix en el quart municipi florit de l’Urgell. Actualment són 144 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part de Viles Florides.

El regidor d’Obres i Serveis de Guimerà, Josep Rosselló, explica que “som conscients que una vila cuidada i florida ajuda a mantenir una bona convivència i a fer del poble un nucli d’activitats i d’esdeveniments socials”. En aquest sentit, afegeix que l’Ajuntament i el moviment de participació ciutadana ViuGuimerà treballen per “tenir cura de façanes, portalades i balcons; i realçar amb flors i plantes l’encant de la vila perquè en gaudeixin ciutadans i visitants”.

Travessat pel riu Corb i amb una fisonomia única, Guimerà és un poble medieval ple de carrers laberíntics on hi destaquen l’Església de Santa Maria, el Castell i les restes gòtiques del Monestir de Santa Maria de Vallsanta.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending