ICL, nou patrocinador de Viles Florides

Viles Florides compta des d’aquest mes d’octubre amb un nou patrocinador. Es tracta d’ICL, el fabricant mundial de productes amb minerals especialitzats que cobreixen les necessitats bàsiques en l’horticultura ornamental, les àrees verdes i l’agricultura especialitzada.

L’empresa es recolza en el seu caràcter innovador i la seva excel·lència científica per oferir solucions amb fertilitzants especialitzats i innovadors perquè la gespa, les plantes i els cultius creixin més verds, més forts i més sans.

ICL compta amb una àmplia presència arreu del món i proximitat als grans mercats, inclosos els emergents. Amb algunes de les plantes de R + D + I més avançades del món, ICL treballa de forma permanent en el desenvolupament de noves tecnologies per millorar el perfil mediambiental en la nutrició vegetal, la cura de les plantes i els serveis.

ICL Specialty Fertilizers promou la sostenibilitat a nivell mundial, nacional i local i en aquesta línia aposta per Viles Florides com a entitat promotora de la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending