Jardín Móvil, nou patrocinador de Viles Florides

Viles Florides compta des d’aquest mes de setembre amb un nou patrocinador. Es tracta de Jardín Móvil, una empresa familiar nascuda el 1997 de la mà d’enginyers tècnics agrícoles i jardiners per introduir al mercat espanyol productes innovadors i d’alta qualitat destinats a la instal·lació i manteniment de zones verdes.

L’objectiu de Jardín Móvil és contribuir a crear un millor entorn urbà, més verd i sostenible. Per aconseguir-ho, ofereixen dues gammes de productes: una gamma floral, formada per tot tipus de jardineres i estructures florals que creen un gran impacte visual; i una gamma paisatgística destinada a facilitar el creixement dels arbres i la seva convivència amb les infraestructures urbanes.

Jardín Móvil s’ha convertit en nou patrocinador de Viles Florides com a reconeixement de la feina feta pel moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending