L’Agència Catalana de Turisme (ACT) incorpora a Viles Florides en la seva promoció

imatge_agenda.316x194El director general de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, i el president de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), Josep Pastó, en representació de Viles Florides, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promocionar les viles florides a nivell turístic.

El director general de l’ACT, Xavier Espasa, ha explicat que ”amb aquest conveni volem potenciar i donar visibilitat a aquest reconeixement que, sens dubte, incideix positivament en la visió i percepció que els turistes s’enduran de la destinació, augmentant la seva satisfacció i afavorint la retenció i fidelització dels visitants”.

Per al president de la CHOC, Josep Pastó, “aquest conveni ens anima i encoratja a seguir treballant per fer del territori i del país on vivim una destinació sostenible i atractiva als ulls de tots aquells que hi convivim i que el visiten. Viles Florides vol oferir a tothom una experiència complementària a les estades a Catalunya basada en l’embelliment, la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient”.

Seguint les directrius del Pla de Màrqueting Turístic, l’ACT està desenvolupant nous productes i propostes que contribueixin a augmentar el valor i diferenciació que el turista percep de Catalunya i a elevar el nivell de valor afegit de l’oferta turística catalana, a través d’innovadors models de col·laboració amb el sector turístic català.

Així mateix, des de l’Agència Catalana de Turisme es potencien productes avalats per tercers i aquells més reconeguts i és en aquesta categoria on se situen les Viles Florides de Catalunya. Gràcies a la signatura d’aquest conveni, l’Agència Catalana incorpora les Viles Florides en el seu pla d’accions de promoció, inclosa la difusió a través de les seves xarxes socials del Catalunya Experience.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending