L’Agència Catalana de Turisme recomana visitar les Viles Florides

L’Agència Catalana de Turisme ha incorporat a la seva pàgina web un apartat dedicat a descobrir les Viles Florides de Catalunya.

En aquest espai es dóna a conèixer el moviment, els municipis que hi participen i les cinc viles que, a dia d’avui, tenen la màxima qualificació d’aquesta edició: 4 Flors d’Honor.

Des de fa un mes i fins a finals de juliol, el tribunal especialitzat, format per professionals dels sectors del viverisme, la jardineria, el paisatgisme, el mobiliari urbà i altres àmbits relacionats amb el programa, han sortit ja preparats per fer parada en els 111 municipis per certificar i renovar els distintius de tots aquells pobles i ciutats de Catalunya que formen part del moviment de Viles Florides.

Les 5 Flors d’Honor, el repte

La Flor d’Honor –n’hi ha d’una a cinc– és allò que els certifica com a municipis florits. A dia d’avui, hi ha a Catalunya 89 municipis distingits com a Vila Florida en reconeixement a la seva tasca per a la millora de l’espai urbà. De tota manera, en l’edició 2016 només 5 municipis van aconseguir endur-se les 4 Flors d’Honor: Olot, Vila-Seca, Figueres, Baguergue i Mollet del Vallès. Aquest any, s’entregarà la màxima distinció? Haurem d’esperar fins al 22 de setembre, a Mollet del Vallès, per saber-ho.

 

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending