Les Flors d’Honor 2021 s’entregaran el 17 de setembre

Viles Florides celebrarà el pròxim divendres 17 de setembre l’acte de lliurament de les Flors d’Honor 2021, els reconeixements anuals de Viles Florides. L’acte, que tindrà lloc a Villa Bugatti (Cabrera de Mar), servirà per valorar els 154 municipis que han format part del moviment Viles Florides durant aquesta edició. Durant l’acte es commemorà el desè aniversari del moviment, que es celebra durant aquest any.

Les Flors d’Honor, els distintius

Les Flors d’Honor són el distintiu que certifica a un municipi com a vila florida i que reconeix la feina que es fa durant tot l’any. Van des d’una a cinc flors i s’atorguen segons el criteri d’un jurat especialitzat de la CHOC, que valora aspectes com el patrimoni vegetal i paisatgístic, el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat a través de variables com la gestió de l’aigua, els programes de control de plagues i malalties, la neteja i gestió de residus, o la qualitat del mobiliari urbà.

Actualment, un total de catorze municipis llueixen amb quatre Flors d’Honor, la màxima puntuació obtinguda fins ara. Són Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d’Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Encamp (Andorra), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat (Vallès Occidental), Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), Sant Hilari Sacalm (Selva) i Vila-seca (Tarragonès).

A més dels 14 municipis amb quatre Flors d’Honor, n’hi ha 60 amb tres Flors d’Honor; 53 amb dues Flors d’Honor i 9 amb una Flor d’Honor. En aquesta edició de l’acte de lliurament hi haurà 12 municipis que  s’estrenaran i rebran per primer cop la distinció.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending