Lladorre s’incorpora a Viles Florides

Lladorre és el tercer municipi del Pallars Sobirà en sumar-se al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Amb aquest, ja són 140 municipis d’arreu de Catalunya i d’Andorra que formen part d’aquest moviment. A més de Lladorre, al Pallars Sobirà també són Viles Florides Rialp i Esterri d’Àneu.

Lladorre, format pels pobles de Tavascan, Lladorre, Aineto, Lleret, Boldís Jussà i Boldís Sobirà, és el segon municipi del Pallars Sobirà amb més superfície (69.850 hectàrees) dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu. L’excepcional marc natural, juntament amb un urbanisme que prioritza el verd urbà, donen com a resultat un indret que millora la qualitat de vida.

Amb motiu de l’adhesió a Viles Florides, la regidora de l’Ajuntament de Lladorre -Tavascan – Boldis Jussà- Boldis Subirà -Lleret i Aineto, Araceli Colomé, explica que “la dedicació, amor i benestar cap al verd i el medi ambient fa que els nostres pobles embelleixin i la vida de residents i visitants sigui molt més agradable”.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending