Malgrat de Mar ja és un nou municipi florit

El municipi del maresme s’incorpora al moviment Viles Florides, que ja suma 80 municipis a tota Catalunya així com més de 200 llars i espais públics al llarg de tot el territori. S’incorpora així al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC)  i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Amb aquest ja són 13 els municipis del Maresme amb la distinció Vila Florida: Alella, Argentona, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Tordera, Vilassar de Mar i el darrer en incorporar-se, Malgrat de Mar.

Fonts de l’Ajuntament de Malgrat de Mar expliquen que “la participació en el projecte de Viles Florides hauria de representar una manera més de poder compartir, amb tothom que estigui interessat, les nostres experiències així com conèixer i aprendre de les dels altres i promocionar els espais verds de la localitat”.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending