Montoliu de Lleida es suma a Viles Florides i es converteix en el vuitè municipi del Segrià en adherir-se

Montoliu de Lleida, amb només 483 habitants, és el darrer municipi en sumar-se al moviment Viles Florides promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). Actualment ja són 158 municipis de Catalunya i Andorra els que formen part del moviment que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Amb Montoliu de Lleida ja són 8 els municipis del Segrià que formen part de Viles Florides. També en formen part Alcarràs, Almacelles, Alpicat, Alfarràs, La Granja d’Escarp, Soses i Sucs, que s’ha incorporat els darrers dies.

Arran de l’adhesió al moviment florit, Josep Ramon Mòdol, regidor de Medi Ambient, confirma que que “totes les activitats de promoció de la vila de Montoliu s’articulen a través d’accions relacionades amb la naturalesa i la sostenibilitat ambiental, amb l’objectiu de garantir un entorn on la flora i la fauna autòctona siguin les protagonistes”. Rutes com ‘Un Pom de blancor’ i la ‘Marxa de Tardor del Baix Set’ són alguns d’aquests exemples a través dels quals, tant residents com visitants, poden descobrir el patrimoni natural i arquitectònic i gaudir dels camps florits tant característics de casa nostra, el Baix Segrià.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending