Olot acull les Flors d’Honor 2016

La ciutat d’Olot acollirà el proper 16 de setembre la gala de lliurament dels reconeixements del moviment Viles Florides, les Flors d’Honor 2016. L’acte tindrà lloc al Parc Nou d’Olot a partir de les 16.30 hores i estarà presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.

La ciutat d’Olot, únic municipi de Viles Florides amb quatre flors d’honor, ha organitzat una jornada d’activitats que començaran a primera hora del matí i s’allargaran fins a l’hora d’inici de la gala Flors d’Honor 2016. Conferències, una visita guiada al volcà Montsacopa i al Parc Atlètic dels Tossols i un dinar amb menú especial Viles Florides són algunes de les propostes que ha preparat la capital de la Garrotxa. També han pensat en tots aquells que vulguin allargar el dia i quedar-se tot el cap de setmana a gaudir del magnífic entorn que ofereix Olot.

Us convidem a descarregar-vos el programa i si esteu interessats en alguna o en totes les activitats que ofereixen des d’Olot, us podeu inscriure en el següent formulari.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending