Participa al I Concurs de fotografia a Instagram de Viles Florides

Des d’avui, 5 de maig i fins el divendres, 30 de juny tens temps per a participar del #concursflorit que organitzem des de Viles Florides. L’objectiu és omplir Instagram amb les millors i més florides fotografies relacionada amb la naturalesa i els paisatges de Catalunya. Per a poder entrar a formar part del concurs, sempre s’haurà d’utilitzar el hashtag del concurs #concursflorit, així com mencionar el perfil de @vilesflorides a Instagram.

Cada 15 dies l’equip de Viles Florides farà una selecció de les 2 fotografies preferides que s’hagin compartit durant aquell període i es compartiran, esglaonadament, en el perfil d’Instagram de Viles Florides.

Finalment, el 30 de juny, un cop finalitzi el concurs, hi haurà un total de 20 imatges seleccionades. Els patrocinadors Artevasi i Massó Garden faran la tria de les 10 fotografies finalistes de les quals 3 s’enduran el premi que atorga Viles Florides a les millors imatges recollides durant els dos mesos de concurs.

Els premis

  • Els premis consisteixen en tres lots de productes valorats en 150, 100 i 50 euros, cortesia dels patrocinadors Artevasi i Massó Garden.
  • Els guanyadors seran els tres que reuneixin més likes entre 10 fotografies finalistes, que l’equip de patrocinadors de Viles Florides seleccionarà a partir del 30 de juny.
  • L’entrega del premi es farà per correu ordinari i es convidarà als tres finalistes a assistir a la gala d’entrega de les Flors d’Honor 2017, a Mollet del Vallès.

Com escollirem els guanyadors? 

A partir del 30 de juny, un cop finalitzat el concurs, i els patrocinadors hagin escollit les 10 imatges candidates a convertir-se en una de les tres guanyadores del I Concurs de fotografia a Instagram de Viles Florides, s’obriran les votacions perquè els seguidors del perfil de Viles Florides a Instagram, emetin el seu vot mitjançant un “m’agrada”.

Durant una setmana, des del moment de l’anunci de la desena d’imatges nominades, els usuaris d’aquesta xarxa social amb els seus vots a través dels “m’agrada” a Instagam decidiran quina de les candidates mereixen ser les guanyadores. Les 3 imatges que més cors acumulin a Instagram, seran, automàticament, les vencedores.

I tu, a què esperes per a participar?

 

Consulta les Bases Legals del I Concurs de Fotografia de Viles Florides

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending