Participa al III concurs de fotografia de Viles Florides a Instagram

Des del 20 de març i fins el dilluns, 3 de juny tens temps per a participar del #concursflorit19 que organitzem des de Viles Florides a Instagram.

L’objectiu és omplir Instagram amb les millors i més florides fotografies relacionades amb les flors, el verd, els balcons florits i els parcs plens de gent. La primavera floreix als pobles i ciutats de Catalunya i volem ser-ne testimonis. Com llueix la primavera al teu municipi? Per a poder entrar a formar part del concurs, sempre s’haurà d’utilitzar el hashtag del concurs #concursflorit19, així com mencionar el perfil de @vilesflorides a Instagram.

Els patrocinadors de la III edició del concurs d’Instagram de Viles Florides són: Cultiu d’Aquí i Massó Garden.

Cada 10 dies, aproximadament, l’equip de Viles Florides farà una selecció de les 2 fotografies preferides que s’hagin compartit durant aquell període en cada categoria i es compartiran, esglaonadament, en el perfil d’Instagram de Viles Florides.

Finalment, el 3 de juny, un cop finalitzi el concurs, hi haurà un total de 20 imatges seleccionades. Els patrocinadors faran la tria de les 10 fotografies finalistes de les quals 3 s’enduran el premi que atorga Viles Florides a les millors imatges recollides durant els dos mesos de concurs.

Els premis del concurs de fotografia a Instagram de Viles Florides

o 1r Premi: 2 nits a l’hotel Seixes de Bagergue.
o 2n Premi: lot de productes dels patrocinadors valorat en 200 euros + 2 entrades jardí botànic de Marimurtra a Blanes.
o 3r Premi: lot de productes dels patrocinadors valorat en 100 euros + 2 entrades per visitar el jardí botànic de Marimurtra a Blanes.

Com escollirem els guanyadors?

A partir del 3 de juny, un cop finalitzat el concurs, i els patrocinadors hagin escollit les 10 imatges candidates a convertir-se en una de les tres guanyadores del III Concurs de fotografia a Instagram de Viles Florides, s’obriran les votacions perquè els seguidors del perfil de Viles Florides a Instagram, emetin el seu vot mitjançant un “m’agrada”.

Durant una setmana, des del moment de l’anunci de la desena d’imatges nominades, els usuaris d’aquesta xarxa social amb els seus vots a través dels “m’agrada” a Instagam decidiran quina de les candidates mereixen ser les guanyadores. Les 3 imatges que més cors acumulin a Instagram, seran, automàticament, les vencedores.

I tu, a què esperes per a participar?

Consulta les Bases Legals del III Concurs de Fotografia de Viles Florides

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending