Pol Lòpez: “Viridalia és un dels esdeveniments de referència del sector a Catalunya”

Es podria considerar a Viridalia com el gran esdeveniment professional del verd a Catalunya?

Viridalia són les jornades de portes obertes de les principals empreses proveïdores de material vegetal per espais verds de l’estat. Aquest és un esdeveniment consolidat en el sector, que es celebra de forma bianual i que enguany arriba a la 8ª edició. Pel que fa a l’element vegetal com a protagonista, sense cap mena de dubte, Viridalia és l’esdeveniment més rellevant a Catalunya en aquest sentit.

Viridalia va més enllà d’una mostra de planter. Quin és l’objectiu principal d’aquestes jornades?

Com bé dius Viridalia és més que una mostra de la millor genètica en planta per jardineria, Viridalia és un punt de trobada entre multiplicadors, productors, comercialitzadors, jardiners i gestors de les àries verdes del país.

Què hi podrem trobar a l’edició d’aquest 2019?

A Viridalia, com sempre, hi trobem les darreres novetats i tendències en el món de la planta. Plantes més resistents, més floridores i fàcils de cuidar. Trobarem planta culinària de producció ecològica, trobarem la més extensa oferta de planta per jardineria mediterrània, trobarem les millors solucions per la jardineria municipal però també per la jardineria privada, trobarem planta de km 0 i planta d’importació… Tot  això, en un entorn únic com són les mateixes instal·lacions dels participants i rodejats de professionals per poder compartir experiències i nous projectes.

Per tant, entenem que, el sector de les flors i les plantes es renova constantment, oi?

Així és! La millora genètica és constant en el sector i tot i que és un procés lent, l’obtenció de noves varietats no s’atura.

Com a novetat, aquest 2019 hi ha una col·laboració destacada amb Viles Florides per tirar endavant el Fòrum anual que aquest any celebrarem el pròxim 5 de juny.

La col·laboració entre Viridalia i Viles Florides d’aquesta edició, busca potenciar el treball conjunt entre productors, comercialitzadors i gestors del verd públic amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania els millors espais verds possibles.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
[formidable id=21]