Puigdàlber, el terme municipal més petit de Catalunya, nova vila florida

Puigdàlber, el terme municipal més petit de Catalunya, s’ha adherit al moviment Viles Florides promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que ja suma160 els municipis de Catalunya i Andorra treballant per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Puigdàlber es converteix en el tercer municipi de la comarca del l’Alt Penedès en sumar-se a Viles Florides, després de Gelida i Santa Fe del Penedès. L’adhesió del municipi al moviment s’explica, segons fonts municipals, per la seva preocupació per mantenir els seus espais enjardinats i, a la vegada, potenciar-los perquè els seus vilatans puguin gaudir del benestar que això comporta

“Per a nosaltres és un orgull entrar a formar part del projecte Viles Florides” explica Mar Coral, regidora de l’Ajuntament de Puigdàlber. L’adhesió formava part del programa electoral del 2019 però va quedar aturada a causa de la pandèmia. “Estem convençuts que aquesta nova relació que comença ara amb Viles Florides ens permetrà crear una sèrie de sinergies i col·laboracions per millorar l’atractiu dels parcs, jardins i espais verds de Puigdàlber”, afegeix Coral.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending