Salardú se suma a Viles Florides

Salardú ja forma part del projecte Viles Florides. Amb aquest, ja són 135 municipis a tota Catalunya que formen part d’aquest moviment que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Salardú se suma a Arties, Bagergue, Canejan-Val de Toran, Garós, Gessa, Tredós, Unha i Vilac com a novè municipi florit de la Val d’Aran.

L’alcalde de Salardú, César Ruiz-Canela, assegura que “els veïns de Salardú tenen el desig i la il·lusió de formar part del projecte de Viles Florides per donar visibilitat al poble, promoure l’activitat turística i fomentar el seu atractiu paisatgístic i cultural”.

A Salardú, que compta amb Baqueira com a nucli agregat, les terrasses de bars i restaurants estan plenes d’elements florals, així com també els hotels i cases del poble, que tenen per costum ornamentar façanes i balcons amb flors. Pel que fa a l’entorn natural, Salardú compta amb una entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i a l’estany de Sant Maurici.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending