Sant Cebrià de Vallalta se suma a Viles Florides

Sant Cebrià de Vallalta s’adhereix al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Sant Cebrià es converteix en el vintè municipi florit del Maresme i, per tant, dos de cada tres municipis de la comarca ja formen part de Viles Florides. Actualment són 142 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part d’aquest moviment.

Des de l’Ajuntament expliquen que “les condicions climàtiques i la sostenibilitat són valors presents a Sant Cebrià”, que treballa perquè “la lluita contra les plagues sigui biològica” i també “per millorar la qualitat de vida de veïns i visitants” a través dels espais verds.

Situat a la zona interior del Maresme, entre Sant Iscle de Vallalta i Sant Pol de Mar i embolcallat per les muntanyes del Parc del Montnegre i el Corredor, Sant Cebrià de Vallalta destaca pel cultiu de maduixa i de planta ornamental.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending