Sant Martí de Tous ja és Vila Florida

La comarca de l’Anoia ja compta amb dos municipis adherits a Viles Florides. A més a més de Carme, Sant Martí de Tous també s’ha sumat al moviment que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Actualment ja són 151 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part d’aquest moviment.

Amb motiu de l’adhesió a Viles Florides, l’alcalde, David Alquézar, explica que “la renovació de la trama urbana realitzada els últims anys ha permès incorporar el paisatgisme com a eix vertebrador de la qualitat de vida al municipi, potenciant les activitats culturals i esportives a partir d’aquests espais renovats, el verd urbà i l’entorn natural”. L’alcalde afegeix que aquesta visió transversal “ha permès actuar de manera integral al municipi generant espais públics amb zones verdes i jocs infantils de qualitat”.

Com ha fet durant més de mil anys, Sant Martí de Tous continua creixent al voltant del seu castell i en un entorn natural envejable que mira a la Serra de Queralt i a la conca d’Òdena. Ha aconseguit mantenir l’encant de ser un poble bàsicament rural i agrícola que ha convertit els seus elements patrimonials, el seu entorn natural, la cultura i les tradicions en pilars de la qualitat de vida dels seus veïns i punt d’atracció d’un turisme familiar i esportiu.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending