Sant Vicenç de Torelló se suma al moviment Vila Florida

Sant Vicenç de Torelló s’adhereix a Viles Florides, el moviment promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), i es converteix en el tretzè municipi de la comarca d’Osona en distinguir-se pel seu treball per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Actualment són 149 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part d’aquest moviment. A la comarca d’Osona també en formen part L’Esquirol, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Taradell, Tavèrnoles, Tavertet, Tona, Torelló, Viladrau, Vilanova de Sau i Vic.

El municipi es caracteritza per tenir diversos nuclis vinculats entre ells pel contacte amb la natura, els espais verds i enjardinats. Amb un programa de gestió de residus porta a porta consolidat i reconegut a nivell de Catalunya per la bona actuació a nivell mediambiental, l’ajuntament, explica la regidora de Turisme, Vanessa Espín, hem creat a través de la Comissió de Mediambient un espai de pensament i diàleg per impulsar solucions a les necessitats del municipi cercant la implicació dels ciutadans.

Sant Vicenç, Vila-seca i Borgonyà conformen un municipi que combina naturalesa, història i tradició amb un destacat patrimoni industrial fruit del pas del riu Ter. El municipi gaudeix d’un entorn paisatgístic excepcional que s’integra amb l’entorn urbà essent la particularitat del territori.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending