Tarragona ja és Vila Florida

Tarragona és la primera capital de província que s’incorpora al projecte Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Amb la incorporació de la capital, ja són cinc els municipis del Tarragonès que formen part de Viles Florides: Altafulla, Salou, Torredembarra, Vila-Seca i Tarragona. Els municipis adherits al moviment florit són 138.

El tinent d’alcalde de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, explica que la ciutat ha decidit sumar-se al projecte de Viles Florides “per compartir amb la resta de poblacions el model de gestió de les zones verdes, i posar en relleu les intervencions realitzades i la feina feta en aquest àmbit”.

En els darrers anys, Tarragona ha fet diverses intervencions per millorar la qualitat de vida de les persones incorporant espais verds de qualitat, accessibles i eficients com l’Anella Mediterrània, que compta amb un llarg vegetat d’espècies de ribera. Aquest espai, juntament amb altres indrets del municipi com el Parc del Camp de Mart, el Parc de la Ciutat o la zona verda del Francolí, configuren un entramat que contribueix a l’equilibri mediambiental de la ciutat.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending