Tarragona, seu de les Flors d’Honor 2022

L’acte d’entrega de les Flors d’Honor 2022 es durà a terme el proper divendres 7 d’octubre a la tarda al Parc de l’Amfiteatre de Tarragona amb l’assistència de més de 300 persones, entre alcaldes i tècnics de cadascun dels ajuntaments, professionals del sector i organització.  

Ho han anunciat en roda de premsa aquest dijous la presidenta de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat impulsora de Viles Florides, Mercè Martínez, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà i la Consellera de Parcs i Jardins de la ciutat, Elvira Vidal.

Ricomà ha rebut la presidenta de la CHOC, Mercè Martínez, en visita institucional a l’alcaldia, per tal de parlar sobre l’organització de l’esdeveniment i l’impuls de la ciutat de Tarragona dins del moviment Viles Florides.  

Elvira Vidal s’ha mostrat molt satisfeta de poder anunciar “que estarem a l’alçada d’una fita tan important, sent la ciutat més gran de Catalunya” i alhora “estem molt orgullosos de ser els amfitrions d’un esdeveniment tan important com aquest, que afavoreix la qualitat de vida ciutadana i contribuint a fer un país més verd”. Elvira Vidal també ha fet recordatori de la gran tasca que s’està duent a terme a nivell de molts tarragonins i tarragonines que han participat en les plantades col·laboratives, en escoles i barris; amb el concurs ‘Posem-hi Flors’, així com amb iniciatives tan encertades com els Jardins Poètics del Camp de Mart, fet conjuntament entre l’Ajuntament i l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua Catalana (APELLC).

Per la seva banda, la presidenta de la CHOC, Mercè Martínez, ha elogiat el compromís de la ciutat amb el moviment i ha donat les gràcies als responsables municipals per posar la ciutat a disposició del moviment per organitzar aquest acte. Martínez ha destacat la feina de Viles Florides, que any rere any està demostrant que “fer créixer la presència de flors i plantes als carrers i afegir parcs i jardins a l’entramat urbà no és un atractiu turístic sinó una acció imprescindible per al desenvolupament econòmic sostenible”. En aquesta línia la presidenta de la CHOC ha destacat la importància que ciutats grans com Tarragona, la primera capital de província en lluir el segell de Viles Florides, serveixin d’exemple per conscienciar a la resta que “treballar pel medi ambient és una inversió de futur i una prioritat que ens beneficia a tots i totes”. 

Finalment l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha tancat l’acte agraint haver estat escollits per ser la seu de la gala i “desitjant que Tarragona sigui una gran amfitriona”, alhora que “la ciutat més gran i segurament també, la més antiga, de les Viles Florides, que fa dos mil anys que llueix el Patrimoni Natural i Històric amb orgull”. 

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending