Tiana s’incorpora a Viles Florides

Tiana s’adhereix al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Tiana es converteix en el setzè municipi florit del Maresme i, per tant, més de la meitat dels municipis de la comarca ja formen part de Viles Florides. Tiana, doncs, se suma a Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Malgrat, Pineda, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna i Tordera. A tot Catalunya, ja són 133 els municipis que formen part d’aquest moviment.

El poble de Tiana és territorialment compacte i integrat en l’entorn natural. Garanteix la preservació de la seva biodiversitat i compta amb un desenvolupament urbà sota criteris de sostenibilitat.

Des de l’Ajuntament expliquen que “amb la urbanització de l’entorn del casc urbà i la desaparició de molts horts i cultius que formaven part del paisatge de Tiana, els espais lliures interiors esdevenen peces estratègiques que permeten imprimir un caràcter de vila verda”.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending