Unha se suma a Viles Florides

Unha s’ha adherit al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Amb aquest, ja són 131 municipis a tota Catalunya que formen part d’aquest moviment. Unha se suma a Arties, Bagergue, Canejan-Val de Toran, Garós, Tredós i Vilac com a setè municipi florit de la Val d’Aran.

La vocal d’EMD d’Unha, Antonia Martínez, explica que la motivació de formar part del projecte de Viles Florides “neix de la il·lusió de tots els veïns i veïnes de donar a conèixer el nostre poble”, de poc més de 100 habitants.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Unha s’ha incorporat al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Amb aquest, ja són 131 municipis a tota Catalunya que formen part d'aquest moviment. Unha se suma a Arties, Bagergue, Canejan-Val de Toran, Garós, Tredós i Vilac com a setè municipi florit de la Val d’Aran. La vocal d’EMD d’Unha, Antonia Martínez, explica que la motivació de formar part del projecte de Viles Florides “neix de la il·lusió de tots els veïns i veïnes de donar a conèixer el nostre poble”, de poc més de 100 habitants.
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
[formidable id=21]