Vic, presenta la segona edició del Vic Floreix

vicfloreix.316x194Aquest dilluns 31 de març, al Temple Romà ha tingut lloc la presentació de la segona edició del Vic Floreix.

El Vic Floreix aprofita l’entrada a la primavera per fer un impuls a engalanar la ciutat amb flors. La presentació ha anat a càrrec de Pere Trasserra, president de Vic Comerç, Núria Simon, representant de l’associació de floristes de Vic, Josep Font, director de l’Escola Estel, i Anna Erra, 1a Tinent d’Alcalde i regidora de comerç i turisme.

Erra, ha destacat com a novetat la decoració del Temple Romà, el carrer de Gurb i ampliació del concurs als aparadors dels comerciants de la ciutat, “per treballar fent xarxa i fent ciutat de manera conjunta”. Ha agraït també la col·laboració de les floristes de la ciutat i, del Patronat d’Estudis Osonencs, animant a tothom a participar-hi i a sumar-s’hi.
Simon, ha recordat que la inscripció i participació es pot realitzar a través de la web municipal. Seguidament Trasserra, ha parlant de la iniciativa d’enguany referent al concurs d’aparadors i la decoració del carrer de Gurb que a data d’avui ja compten amb 20 inscripcions. Finalment, Font ha agraït la oportunitat per tenir-hi “presència, participació, i visualització del treball de l’Escola Estel”.
El Vic Floreix s’exposarà a la ciutat del 7 al 28 d’abril.

Per a més informació:

http://setmanasantavic.vic.cat/

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending