Viladrau, nova Vila Florida

Viladrau s’ha adherit a Viles Florides i ja són set els municipis de la comarca d’Osona formen part d’aquest moviment que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Actualment són 147 els municipis de Catalunya i Andorra que formen part d’aquest moviment.

L’alcaldessa de Viladrau, Noemi Bastias, explica amb motiu de l’adhesió a Viles Florides que “treballem per tenir un municipi en consonància amb l’entorn en què estem, i considerem que una imatge cuidada és un factor a tenir en compte per millorar la qualitat de vida de veïns i visitants”. En aquest sentit, afegeix que tenen especial cura “dels espais públics i dels espais verds que t’endinsen a la natura”.

Situat a 840m d’altitud a la vessant nord del Matagalls, bona part del terme municipal de Viladrau està integrat dins del Parc Natural del Montseny, massís inclòs dins la Xarxa Mundial de Reserves de la Biosfera del programa MAB. El municipi té una gran oferta gastronòmica, de serveis i d’activitats vinculades a la natura. Eminentment muntanyós i ble de boscos, Viladrau disposa de paisatges espectaculars i racons de gran bellesa que han estat font d’inspiració de literats i poetes, i indret reconegut de bruixes, bandolers i dones d’aigua.

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending