Viles Florides 2014. El acte d’entrega de reconeixements

El passat divendres 5 de setembre ha tingut lloc als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a Figueres, l’acte de lliurament de distincions a les Viles Florides. La jornada ha estat marcada per un ambient festiu on alcaldes, regidors, tècnics municipals, i convilatans de tots els pobles de Catalunya s’han trobat per continuar unint voluntats i en fer, entre
tots una Catalunya més florida.
L’entrega de reconeixements Viles Florides 2014 ha tingut l’honor de comptar amb l’Honorable Sr. Josep Maria Pelegrí i Aixut, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural qui ha estat l’encarregat de lliurar els reconeixements als municipis, conjuntament amb la Il·lma. Sra. Marta Felip i Torres, Alcaldessa de Figueres i amfitriona del acte, en Jordi Rodon, president de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i els patrocinadors Terres Boix i Massó Garden. El presentador, Jordi Cartanyà ha dinamitzat l’acte i acompanyat els 36 municipis i els representants de les noves categories durant l’entrega de distincions.
Durant l’acte, s’ha destacat el valor i l’aposta dels municipis catalans per la millora i el sosteniment de l’espai urbà amb l’objectiu de fer créixer l’interès per la natura i el verd, i afavorir la consciència sobre el medi ambient i la necessitat de viure en espais sostenibles, més atractius i que ofereixen una major qualitat de vida.
Després de dues primeres edicions de Viles Florides, en les quals s’havien atorgat Flors d’Honor a 19 municipis, enguany, en la seva tercera edició, la participació al moviment Viles Florides ha estat realment un èxit. 36 municipis guardonats, i 7 representants de noves categories escollits entre més de 90 noves iniciatives entre espais públics florits, col·lectius florits, racons florits i llars florides. Enguany, el moviment Viles Florides compta amb el suport de l’Agencia Catalana de Turisme.

Els guardonats d’aquesta edició 2014

Amb una Flor d’Honor: Carme, Guimerà, Maldà, Queralbs, Santa Fe del Penedès, Tagamanent, Vilalba Sasserra

Amb dues Flors d’Honor: Almacelles, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calafell, Calella, Campdevànol, Folgueroles, Llagostera, Lloret de Mar, Manlleu, Montellà i Martinet, Premià de Dalt, Roses, Santa Maria de Palautordera, Santa Susanna, Sant Joan de les Abadesses, Sant Joan les Fonts, Sitges, Tordera, Tornabous, Vallbona de les Monges, Vic

Amb tres Flors d’Honor: Cardedeu, Figueres, Olot, Sant Hilari Sacalm, Vilassar de Mar, Vila-seca

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending