Viles Florides lliura els reconeixements Flors d’Honor 2017

Els municipis d’Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Mollet del Vallès, Olot, Sant Cugat del Vallès, Sant Hilari Sacalm i Vila-seca encapçalen el rànquing del moviment Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

La gala Flors d’Honor 2017 ha reunit al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès a més de 275 persones en els reconeixements anuals del moviment Viles Florides i en un acte presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.

A més dels 11 municipis reconeguts amb quatre Flors d’Honor, hi ha 48 amb tres Flors d’Honor, 48 municipis amb dues Flors d’Honor i 6 municipis amb una Flor d’Honor. En total, 113  municipis  que  treballen  per  fer  créixer  el  verd  a  Catalunya  i  que  suposen  un important increment de municipis participants respecte els 86 de l’edició de l’any passat.

Sant Joan les Fonts, Premi a la Millor Rotonda Florida de Catalunya 2017

El projecte de Viles Florides és obert a tothom i poden participar municipis així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds. Per això, a banda dels reconeixements institucionals als municipis, durant la gala s’ha premiat també aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, han estat un exemple a seguir. En aquesta edició s’ha lliurat per primer cop el premi a la Millor Rotonda Florida de Catalunya, que ha anat a parar a mans de la rotonda Peracaula de Sant Joan les Fonts. El Poble Espanyol també ha vist reconeguda la seva tasca per l’organització del Festival de Flor en Flor.

veure el llistat de premis>>

Segueix-nos! @Vilesflorides
Participa
Hola! Necessites fer-nos alguna pregunta?
No et tallis i escriu-nos :)
Contacte
Sending